Zvětšená uzlina

Dobrý den, již 3 týdny mám zvětšenou uzlinu na levé části krku, nějak jsme si toho nevšímala, protože při nachlazení je to u mě normální stav. Až moje kolegyně mě na to upozornila že je to dost vidět, tak jsme šla k lékaři. Vyšetřili mě snad uplně všechno od sona všech uzlin na těle, RTG plic, biochemické vyšetření, Ko+diff mikroskopicky, náběry na EBV, toxoplasmosu atd . Nikde se nic neprokázalo, vše negativní a ani jsme nebyla poslední měsíc dva nachlazená nebo nemocná. Ted se rozhodli že mi uzlinu chirurgicky odstraní z čehož mám dost obavy, proto bych ráda znala názor ještě někoho jiného. Děkuji

Odpověď odborníka:

Nemáte se čeho obávat,uzlinky nejsou hluboko,zákrok pro Vás nebude nijak bolestivý ani zatěžující.Lékaři podrobí následně odstraněnou tkáň dalším vyšetřením.Myslím,že i když je pro Vás tato cesta nepříjemná pro relativní invazivitu,bude vykoupena cenou informace,které se Vám dostane.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Měříte si tep? Máte tak šanci odhalit život ohrožující nemoci
Hemoroidy
Články: Hemoroidy
Hemoroidy, žilní městky...
První známky rakoviny? Kašel, bolest i únava
Články: První známky rakoviny? Kašel, bolest i únava
Signály toho, že s tělem...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Nemáte chuť na sex? Na vině může být prolaktin
Články: Nemáte chuť na sex? Na vině může být prolaktin
V každém organismu probíhá...
Zánět žil
Články: Zánět žil
Co bychom měli vědět o...
Klimakterium ohrožuje kvalitní spánek. Braňte se!
Články: Klimakterium ohrožuje kvalitní spánek. Braňte se!
Období klimakteria, během...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: