Zvětšená uzlina na krku ještě 4 měsíce po nemoci

Dobrý den, můj syn prodělal během půl roku střídavě angínu, zánět průdušek a bral postupně asi 5 antibiotik. Po léčbě mu naběhly uzliny na krku. Dr mi řekla že je to obranná reakce po těch prodělaných infekcích že jich bylo moc a že se uzliny ztratí. Jsou to však 4 měsíce a uzliny stále na krku má, nic ho nebolí, teploty nemá, poslední sedimentace dobrá, bere ribomunyl může i to mít souvislost? A mám s těmi bouličkami znepokojovat nebo opravdu je otázka času kdy se samy ztratí. Nerada bych něco podcenila. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zvětšené uzliny se mohou upravovat delší dobu, navíc pokud Váš synek ještě užívá imunopreparáty, mohlo by to mít souvislost. Rozhodně ale není důvod se znepokojovat, je to vcelku normální. Přesto bych ale při případných obtížích doporučoval návštěvu dětského lékaře. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: