Zvětšená uzlina po angíně

Dobrý den, dcera je týden po angíně. Brala Zinat 250 z důvodu, že nezabíral penicilin. Měla hodně zduřelou levou podčelistní uzlinu. Nyní bez obtíží. Pouze je uzlina ještě hmatná asi 1,5 cm. Na pohled vidět není . Pouze je cítit pohmatem. Za jak dlouho úplně zmizí? Nebo je možné, že se úplně nezatáhne?

Odpověď odborníka:

Dobrý den! Někdy trvá delší dobu než se uzliny po odeznění zánětu opět zmenší. K úpravě stavu by mělo dojít během 2-3 týdnů. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: