Zvětšená uzlina za uchem po nemoci

Dobrý den, můj 14 měsíční syn prodělal v srpnu horečky,měl i zarudlý krk, nateklé uzliny za ušima a nakonec se po 3 dnech horeček osypal nejdříve na obličeji a pak postupně na celém těle a pak již byl zdráv. Od té doby však má stále zvětšenou jednu uzlinu za uchem. Mám to nějak řešit a nebo to je po nemoci v normě? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zvětšená uzlina může po takové nemoci přetrvávat. Pokud byste byla přesto znepokojená, upozorněte na uzlinu ošetřujícího lékaře.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: