Zvětšené krční uzliny

Dobrý den, mám problémy se zahleněním a zvětšenými krčními uzlinami. U lékaře jsem byla již v červnu 2009, podle vyšetření sono jsou uzliny benigní. Od té doby pozoruji čas od času zmenšení uzlin, po lehkém nachlazení se opět zvětší. Na anginy ani závažnější nachlazení netrpím. Chtěla bych Vás poprosit o radu, je-li třeba vyšetření zopakovat, popř. je-li vhodná nebo nutná biopsie uzlin. Zajímala by mě také možnost léčby - zda např. užívat čaje nebo kapky na odhlenění. Děkuji za Váš čas, Kateřina

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zvětšení při nachlazení je zcela normální, není důvod k obavám. Co se odhlenění týče, doporučoval bych šumivé tablety ACC. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: