Zvětšené mízní uzlinky

Asi 4 dny zpátky jsem si nahmatala před uchem (jak je boltec tak hned vedle směrem k tváří) tvrdou mírně pohyblivou a na stlačení bolestivou bulku. A pod uchem taky. Před 14dní jsem byla nachlazená měla jsem silnou rýmu léčenou pouze mořskou vodou ve spreji a jednodenní teplotu zkrátka viróza. Muže se jednat o zvětšenou uzlinu či se obávat nejhoršího? Děkuji a přeji příjemný den

Odpověď odborníka:

Hezký den Marcelo, velmi pravděpodobně se skutečně bude jednat o zvětšené mízní uzlinky po viroze. Počkala bych ještě tak 10-14 dní, pokud samy nezmizí, navštivte pro kontrolu Vašeho praktického lékaře. S pozdravem, K. Jiříčková.

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Poprvé u gynekologa – nejčastější dotazy
Články: Poprvé u gynekologa – nejčastější dotazy
Důvodem k první návštěvě...
Hemoroidy řešte – možností léčby je dost!
Články: Hemoroidy řešte – možností léčby je dost!
Hemoroidy jsou nezávažné...
Na léky proti nespavosti v těhotenství raději zapomeňte
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Nádorová bolest
Články: Nádorová bolest
Bolesti při nádorových...
Profesionální dentální hygiena krok po kroku
Články: Profesionální dentální hygiena krok po kroku
Dentální hygiena v...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: