Zvětšené uzliny

Dobrý den, dva dny mám zvětšenou pravou uzlinu v oblasti třísel a docela mě bolí. Nevím jestli s tím souvisí beďar mezi stydkými pysky nad klitorisem. Je možné, že se otok a bolest ztratí sama?? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučoval bych vyčkat několik dní. Pokud se uzlina nevrátí na původní velikost, navštivte lékaře. Hezký den.

MUDr. Martin Kaláb
MUDr. Martin Kaláb

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Stomatologická klinika 1. Lékařské fakulty Univerzity Karlovy

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ischemická choroba srdeční
Články: Ischemická choroba srdeční
Co měl lékař na mysli, když...
Když za kopřivku může mechanický tlak
Články: Když za kopřivku může mechanický tlak
Tahle nepříjemná potíž...
STD - sexuálně přenosné nemoci
Články: STD - sexuálně přenosné nemoci
Sexuálně přenosné nemoci se...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Rádi ochutnáváte speciality? Pozor na motolici!
Články: Rádi ochutnáváte speciality? Pozor na motolici!
O motolici jsme často...
Těhotenský test může kvůli špatnému použití ukázat falešný výsledek
Angína
Články: Angína
Angína je akutní zánět...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Zúžené tepny ohrožují zdraví. Pomůže jim operace
Články: Zúžené tepny ohrožují zdraví. Pomůže jim operace
Potíže s cévami jsou dnes...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: