Zvětšené uzliny

Dobrý den , chtěla bych se zeptat můj syn má už víc jak rok viditelné uzliny na krku o velikosti fazolky , paní doktorka řekla , že je to normální . A teď mu vylezla uzlina i v třísle a ta je větší . Mám navštívit paní doktorku ?Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud je uzlinka nebolestivá, volně pohyblivá, bez zarudnutí či fluktuace (pulsace hmatná při dotyku), pak není třeba ji nijak řešit. Taková uzlinka se pouze sleduje. Pokud se však objevila další takto zvětšená uzlinka, paní doktorku raději navštivte.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: