Zvětšené uzliny po chlamydiich

Dobrý den, v říjnu mi byly zjištěny chlamydie, po dobrání atb Azitromycin sandoz, mi po měsíci sdělili, že je vše v pořádku, že test vyšel negativní. Jen dodávám, že testy byly prováděny vždy z moči. Přesto mám pořád citlivé, zvětšené uzliny v tříslech a v horni části stehen. Je to normální?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zvětšené uzliny mohou být normálním nálezem po přeběhlé infekci.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x