Zvetsene uzliny po mononukleoze

Dobry den, chtela bych se zeptat, zda muzou zustat po mononukleoze uzliny zvetsene naporad, nebo zda by se mely vratit do normalu? Uzliny mam zvetsene na krku, v trislech i v podpazi uz 4 mesice, doktorka nasla v krvi protilatky, z cehoz usoudila, ze jsme musela prodelat mononukleozu, a tudiz ty zvetsene uzliny. Zadne priznaky mononukleozy jsem nemela, uzliny jsou stale zvetsene a tak zacinam mit velky strach, zda nejde o nejake horsi onemocneni. Predem dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, uzliny po mononukleoze mohou být zvětšeny i trvale. Zda jsou zvětšené uzliny u Vás projevem proběhlé mononukleozy nebo jiného onemocnění, to může posoudit pouze ošetřující lékař. Proto máte-li jakékoli pochybnosti, znovu lékaře vyhledejte a zeptejte se ho.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x