Zvětšené varle po operaci tříselné kýly

prosím vás měl bych dotaz!jsem 3 měsíce po operaci tříselné kýly laparoskopicky na levé straně po předchozím vyklenutí 3x3cm,hned po operaci jsem zjistil otok levého varlete které sem mazal krémem heparoid ale bez výsledku.v současné době je varle stále oteklé velikost 9x6a poměrně bolestivé na dotek.poraďte mi prosím , co se mohlo při operaci přihodit, nebo v čem mohl nastat problém a jak postupovat dále děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučoval bych Vám navštívit urologa, k vyšetření a případně ultrazvuku varlete. Tím se nejlépe ukáže, zda Vaše problémy souvisí s operací, nebo jde o náhodný souběh. S pozdravem

MUDr. David Hoskovec
MUDr. David Hoskovec

Specializace: Chirurgie a traumatologie

 
Líbí se vám odpověď?
-10 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: