Zvětšené varle po operaci varikokély

Dobrý deň. Dňa 18.12.2014 som podstúpil ľavostrannú mikrochirurgickú operáciu varikokély v CZ. Rana sa pekne hojí. V pondelok 29.12.2014 mi idú vyberať štichy. Taktiež mám podstúpiť kontrolu na urológii tu na SK. Mám však obavy pretože celkový otok už takmer ustúpil, ale ľavý semenník pobolieva a je zväčšený asi 2x ako pred operáciou. Odznie aj tento otok? Na pohmat je to tvrdé nebolí, bolia mierne iba tie žily v oblasti nadsemenníka.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, může jít o běžný následek operace. Je však potřeba vyloučit zánět nadvarlete. Který se projevuje vysokou bolestivostí, zarudnutím kůže a otokem

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: