Zvětšení druheho laloku šž

Vážená paní doktorko, je možné že po odstranění levého laloku stitne žlázy kvůli strume ( přiznávám, ze jsem od odpírače což je 10 mesicu nebyla na kontrole a neberu Euthyrox,který jsem dostala jen jako prevenci, protoze funkce byla v pořádku) se může zvětšit či vytvořit úzké na pravém laloku? Ptám se protoze začínám mít stejné zdravotní obtíže, které vznikly před první strumou? Především dusnost, závratě, otekle končetiny.... Napadlo mě to z důvodu, ze jsem s dusnosti byla u Dr a krev , EKG a poslech je v pořádku. Opakujeme se mi to stejně jako pred rokem. Předem děkuji za odpověď .

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano, možné to je. Nicméně, na potvrzení tohoto podezření bude nutná návštěva Vašeho endokrinologa, aby se udělaly kontrolní laboratorní a ultrazvukové testy. Držím palce.

MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.
MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: Soukromá endokrinologická ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: