Zvětšení lymfatické uzliny

Dobrý den, prosím Vás o radu, mám již přibližně 10 let zvětšenou pravou uzlinu na krku /není to nějak velké, asi jako větší pecka od švestky, podlouhlé/, při infekci se mi vždy zvětší, před několika roky jsem to již říkala lékařce, ale ta to neřeší. Jinak jsem zdravá. Mám si dělat obavy? Poslední dobou mi dost padají vlasy, nemůže to s tím nějak souviset? V létě jsem prodělala klíšťovou encefalitidu - těžší průběh, bez následků /pouze mi zůstala náladovost/, pokud budu chtít otěhotnět, nebudu mít nějaké problémy? Děkuji a krásný den.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, v medicíně platí, že vše může mít souvislost se vším. Je tedy možné, že i Váš problém s padáním vlasů nějak souvisí se zvětšenou uzlinou na krku. Pravděpodobnější ale je, že Vám chybí např. nějaké minerály nebo stopové prvky. Rozhodně bych ale doporučoval návštěvu lékaře. S největší pravděpodobností bude vše v pořádku, přesto ale včasná diagnostika jakéhokoliv problému může výrazně ovlivnit průběh a následky onemocnění a léčby. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: