Zvětšení lymfatických uzlin

Dobrý den, dnes jsem dozvěděla že muj kluk, má něco s uzlinami, a může mít rakovinu, nebo nádor, mám otázku. Dá se to vyléčit aniž by měl nějaké následky či podobně? Zítra nastupuje do nemocnice, více informací zatím nemám, ale spíš mě zajímá jestli se z toho dostane. Předem děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, lymfom (rakovina uzlin) patří k velmi dobře léčitelným a často zcela vyléčitelným druhům zhoubného onemocnění.

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+7 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: