Zvětšení penisu

Mám malý penis a chci s tím něco dělat, chtěl jsem se zeptat jestl isi myslíte že tento výrobek -http://bathmate.cz/ by mi mohl pomoci, říká se že vědci zatím nic nevymesleli ale cchi něco zkusit. CHtěl bych se ještě zeptat jestli si mylíte že to muže mít nějaké špatné učinky. Děkuji

Odpověď odborníka:

Jak sám píšete, tak vědci nic nevymysleli. Tento výrobek je klasickou vakuovou pumpou, která má svoji indikaci v některých případech poruchy erekce. Penis Vám to nezvětší natrvalo, spíše to ve Vašem věku poškodí cévní zásobení a celkově stavbu penisu.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: