Zvětšení penisu a rivotril

Chci se zeptat chtel bych si obednat leky na zvetčení penisu je to přirodní produkt ale beru antidepresiva livotril 1mg 3xdenne mohou my ty leky nak ubližit nebo to nema nato vliv dekuji za odpovet.

Odpověď odborníka:

Venco, bohužel vám nemohu nijak přesně odpovědět, protože neznám přesné složení toho přírodního produktu ke zvětšení penisu. I přesto, že se tedy teoreticky jedná o bylinný produkt, samozřejmě může s Vašim Rivotrilem interagovat, vzdyt bylinky se často vyrovnají účinku medikamentů, ba dokonce je i ve svých účincích předčí. Proto Vám doporučím tento preparát neužívat, domnívám se, že jeho účinek by stejně byl hodně pochybný, jelikož neznám žádnou bylinku, která by tento "zázrak" dovedla. S pozdravem a přáním pěkného dne, K. Jiříčková.

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: