Zvětšení prsou

Chtěla bych se zeptat, když se mi při prvním užívání antikoncepce zvětšila prsa o jedno číslo, můžu počítat s tím, že po vysazení, se mi prsa zmenší na původní velikost nebo zůstanou, jak jsou teď? pokud bych antikoncepci začala užívat znovu, dá se předpokládat, že mi prsa znovu vyrostou? Nerada bych, abych při 4. užívání antikoncepce měla kupříkladu "desítky" Díky za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vzhledem k tomu, že princip antikoncepce spočívá v uvolňování estrogenů (ženských pohlavních hormonů), může dojít i k ovlivnění prsní žlázy. Můžete pociťovat napětí v prsou, což je ale přechodný jev a po několika měsících užívání antikoncepce odezní. Výraznější zvětšení prsou neočekávejte, i kdybyste antikoncepci měnila desetkrát.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: