Zvetseni prsou a zloutenka c

Dobry den zjistila jsem ze mam zloutenku C a jdu na platiku prsou udelaji mi ji kdyz jsem nemocna. Dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den paní Karlo, nejprve byste měla u infekčního lékaře zjistit, jestli se jedná o akutní nebo chornickou hepatitidu. Pokud se jedná o akutní fázi, jistě bych chirurgický zákrok nedoporučoval. Často se však jedná o onemocnění chronické, a zde je nutno většinou jen upozornit chirurga, že tímto onemocněním trpíte, každopádně konkrétního chirurga. Většinou by neměl být problém a operaci je možno provést. Pěkný večer

MUDr. Tomáš Kempný
MUDr. Tomáš Kempný

Specializace: Plastická chirurgie
Pracoviště: Centrum žilní chirurgie Kojetín, AREA MEDICA spol. s r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: