Zvětšení uzlin a hiv infekce

Asi před 14 měsíci jsem udělal hloupost a měl jsem nechráněný pohlavní styk když jsem byl opilý. Od té doby jsem nesledoval žádné výrazné potíže ale teď o prázdninách jsem měl zvětšenou uzlinu na krku (byl jsem u doktorky a řekla ze mám zánět uzlin a napsala mi antibiotika--pak to bylo ok ) ale teď asi po necelém mesici mám na pravém trisle takovou bulku - dokážu ji nahmatat, ale není vidět. Myslíte že by to mohl být projev víru HiV? Diky za odpověď.

Odpověď odborníka:

Matěji, příčiny zvětšení mízních uzlin mohou být různé, na dálku bez vyšetření nemohu samozřejmě vyloučit, že se o primoinfekci HIV nejedná. Pokud se obáváte viru HIV, je možné nechat se zdarma anonymně testovat, zkuste se informovat na nejbližší infekční klinice.

MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.
MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka, Kralupy nad Vltavou

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x