Zvetseni uzliny

Dobry den,chci se zeptat:asi pred 3 tydny jsem si nahmatala bulku v levem podpazi,nejspise tedy zvetsena uzlina,muj gynekolog ji pri vys,kdy jsem mela ruce nahore nenahmatal,ja si ji levou rukou nahmatala,nicmene pry nemam mit strach,zeptal se me,jestli jsem neprodelala nejakou fyzickou zatez a je pravda,ze jsem 3 dny pred tim ujela na kole asi 30km.Muze to byt opravdu jen tou zatezi?Nemela bych podstoupit treba jeste nejake vysetreni?treba sono nebo tak neco?je pravda,ze se mi to jiz zmensilo,mam se tedy prestat obavat?moc dekuji za odpoved.Lucie

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Lucko, pokud máte obavy, není problém se dát vyšetřit - požádejte ještě jednou svého gynekologa. Bulka v prsu opravdu nemusí nic znamenat - pokud byla v podpaží, mohlo se jednat i o zvětšenou uzlinu (po zátěži nebo při infekci), ale také může znamenat hodně. Proto je není radno podceňovat.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: