Zvětšený klitoris

Dobrý den pane doktore.Mám už hodně delší dobu problém se zvětšeným klitorisem.Strašně se stydim sundat si před klukem kalhotky.Mám strach jak by na to reagoval. Asi před šesti lety jsem s tím to problémem byla u gynekolozky, která mi dělala dost neprijemne gyn.vyšetření. Od te nechutné doby jsem u gynekologa radši nebyla. Zvětšený klitoris mi problém nedělá , ale bojim se jak by reagoval kluk před kterým bych si sundala kalhotky. Strašně se stydim i když mi bude skoro 17 a jsem porad pannou.S matkou jsem od te doby co jsem tam byla o zvetsenem klitorisu nemluvila a ani mluvit nehodlam. Nevím co s tím klitorisem dělat ale na operaci jít rozhodne nechci -_- Děkuji ze jste me vyslechl :)

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bez vyšetření na gynekologii a následné plastické úpravě zmenšení klitorisu opravdu možné není

MUDr. Petr Lidák
MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Panochova nemonice Turnov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: