Zvetseny uzel

Před 2 měsíci mi podle ultr.byli zjištěny 2 cysty, byla jsem objednána na punkci větší cysty , při vyšetření před samotným odběrem pan dr.na ultrazvuku zjistil ze menší cysticka v levém laloku ,mela původně pár milimetrů, vyrostla a je z ni uzel , pan dr, rozhodl ze se punkce udělá z narostleho uzlu. Cysta ponechána. Beru letrox 50 / 1 tabletu denně. Je možné aby se z cysty stal uzel? A jelikož za 2 měsíce hodně vyrostl , čím to může být. Děkuji

Odpověď odborníka:

Sonografia je velmi subjektivni vyšetrovací metoda, Každy lékař to muže popsat jinak. Proto je možná ta změna A postup Vášho lékaře byl správni. Cysty jsou nezhubné léze, mužu se měnit. Větší se punktují. Uzel muže vypadat ruzně, a kdyš narostl, pukce jistě byla vhodná. Zdravím

MUDr. Magdaléna Škovranová
MUDr. Magdaléna Škovranová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Endokrinologie - Diabetologie, Praha 22

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: