Zvětšující se uzlina pod levým uchem

Dobrý den, včera mi již podruhé za tento měsíc hodně natekla zřejmě uzlina pod levým uchem. Bylo to těsně po konzumaci jablka, poprvé také po konzumaci ovoce. Uzlina poprvé do 2-3 hodin, podruhé do večera téměř zmizela. Jen nyní je malinko větší než druhá. Při preventivním UTZ prsou před dvěmi měsíci, mi lékařka sdělila, že mám zvětšené uzliny v podpaží. Byla jsem zrovna nachlazená, tak to přičítala tomu. U alergologa jsem byla loni, kvůli ekzému a potravinové alergie vyloučil. Zubař také souvislost se zuby vyloučil. Mám se nějak znepokojovat a žádat o další vyšetření? Děkuji Hezký den Jana Ř

Odpověď odborníka:

Milá paní Jano, nález bych určitě prodiskutovala s praktickým lékařem, který zná Váš celkový stav. Uzliny a jejich strukturu dokáže dobře popsat ultrazvukové vyšetření.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x