Zvlastna koza na penise

Dobry den par dni pozorujem tku zvlastnu kozu na predkozen peniu nejedna sa o nejaky prejav pohlavnej choroby? Mal som pred 10 tyzdnami rizikovy pohlavny stik. Od vtedy ma po par dnoch bolelelo hrdlo to ustupuje a opet sa objavuje bolest, miestami mam aj sopel ale v malom stadiuu ako hlien mam uz niekolko tyzdnov a sem tam mam bolest hlavy ci zo stresu alebo ako neviem, mal som aj pred par tyzdnami nocne potenia ale nie pravidelne len sem tam ked pri mne niekto spal vtedy som sa potil ked som spal sam tak nic. Mal som aj pred par dnami take skvrny na ruke cervene, ale tie som mal cely den na ruke a a az na druhy den zmyzly, ale ta ruka mi trnula som podla vsetkeho na nej spal celu noc a mal som oblecene vecer obleceneie z ktoreho som maval aj predtym podrazdenu kozu a vyrazky . A este som zabudol ze som mal kvasinkovu infekciu podla vsetkeho mal som cervene vyrazky na predkozke zmyzly a objavovali sa pouzival som fungicin mast na to a preventivne natieram . Kdesi som cital ze kvasinkova infekcia je priznakom hiv virusu neviem ci v prvotnom stadiu alebo nie...Nemoze sa jendat o priznak o hiv ?

Odpověď odborníka:

Dobrý večer, Vaše příznaky jsou natolik různorodé , že klidně mohou být příznakem i HIV infekce pokud jste měl nechráněný pohlavní styk. Prosím navštivte venerologa k odběru krve na HIV. Děkuji za dotaz

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x