Zvlastni pocit

Dobry den, napisu vsechno co mam za problemy abych vam nemusel psat vycekrat. Trpim zavratemi, pocit na omdlevani, vadou reci, bolestmi za krkem, tedka se objevilo i budeni srdce.(vadu v reci mam od 6 let co se my rodice rozvedli)Mam strach ze skoly, kdybych nahodne celt nahlas pred tridou. Protoze zadrvaham a zaci si ze me delaji srandu. V 5tride mi spadla vetev na hlavu(nahoru, primo u prostred) Moje rodina si mysli ze sem hypochondr ale me ty priznaky uz prestavaji bavit. Byl sem kvuli te reci na EEG a ciste. Za tri tydny jdu na 15 letou prohlidku.Mam nove bryle(2 dioptrie). Je to na me mozna trosku silnejsi nez potrebuju. Take me asi posledni tyden zalehaji usi(ale ne ledajake). Takovy ktery huci uprostred hlavy. Neprijemne. Obcas se uplne leknu a "vyskocim ze zidle". Sam sem si nasel ze by to mohlo byt z krcni patere pac u toho sedim 8h a vice.Muzete mi nejak poradit?nerad bych obtezoval doktory(treba to je fakt jen hypochondrie). Mam teda zavrate, toceni hlavy, zalehani usi, buseni srdce,pocit na omdleni(nevim pric ale trpim tim jen ve skole)asi spatne sedim, protoze kdyz se zvednu upne mam stuhly zatylek s krcni pateri.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vaše potíže mi připadají spíše psychického rázu, hodně záleží na vašem postoji ke škole a vašem strachu. Ale i tohle by se dalo řešit, pokud byste vyhledal nějakého psychologa, ke kterému byste mohl mít plnou důveru. Poradte se s ním, na internetu jistě najdete spoustu kontaktů, pohovory s ním by vám jistě mohly přinést velkou úlevu a "posmívání" ohledně hypochondrie by mohl bý konec. Mejte se pěkně a zkuste navštívit i ORL lékaře, aby vás vyšetřit a podíval se, že je u vás všechno v této oblasti (nosní ušní krční) v pořádku. Potom vyhledejte toho psychologa a najděte si cestu s jeho pomocí ke svým strachům a emocím. Hodně vám to může pomoci i v dalším životě. Na sezení u PC bych vám mohla poradir velký nafukovací balon, je prima. Taky na jednom sedím.:o) Hezké dny.

Poradna uLékaře.cz

Nepromeškejte správnou chvíli začít s účinnou léčbou a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: