Zvláštní pocit v kalhotkách

Pane doktore, před 2ma měsíci jsem po vytržení zubu dostala ATB Augmentin. Poté začalo moje trápení - mám pocit nedočůrání, přitom vím, že na záchod nemusím. Začala jsem u gynekoložky, která řekla, že se jedná zřejmě o kvasinky po ATB a dala mi 1 tabletu Mycomaxu. Pokračovalo to stále, navštívila jsem praktickou lékařku, která nechala udělat kultivaci moče. Našla v ní enterobakterii. Nasadila na týden biseptol. Po dobrání se potíže opět vrátily. Po návštěvě jsem dostala algifen a Rowatinex a žádanku na další kultivaci moči a ultrazvuk močových cest a ledvin. Kultivace dnes negativní, na ultrazvuku všechno v nejlepším pořádku. Ten nepříjemný pocit v kalhotkách se objevuje, zdá se mi, když třeba dvě hodiny nic nevypiju. A ten pocit je stejný, jako když zadržíte proud moči. Jen s tím rozdílem, že vím, že jsem vyčůraná a nepotřebuji to jít ani zkoušet. Je možné, že někdo tomuto pocitu říká, že ho to "pálí". Já to nikdy ale nezažila, tak nevím, jak jinak to popsat:( Piji 2 litry denně, nyní urologického čaje, myji se pouze vodou. Nosím bavlněné prádlo, neprochladla jsem, do bazénu/saun nechodím. Byla jsem vždy zdravá. Doktorka říká, že tam mám podrážděnou sliznici a že se to spraví. Ale kdy? Prosím o radu, o co se jedná. Děkuji moc

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Jestli je ultrazvuk i moč kultivace negativní, nejedná se o infekci v močových cestách. Doporučuji obtíže řešit s gynekologem. S pozdravem LM

MUDr. Ladislav Mašek
MUDr. Ladislav Mašek

Specializace: Urologie
Pracoviště: Urologie Ukrajinská, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: