Zvracení a ha

Dobrý den, beru antikoncepci Chloe. V sobotu si vždy beru první tabletu z balení, můj problém je, že jsem po užití této první tablety za asi 7 hodin zvracela a během soboty jsem měla pohlavní styk. Chci se zeptat jestli je nějaké riziko otěhotnění a zda se mám dále chránit i jinak. Předem moc děkuji za odpověď!!!!

Odpověď odborníka:

Myslím,že risiko není tak velké,aby vás muselo zneklidňovat,pokračujte dále balení příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: