Zvracení a průjem

Dobrý den, moc vás prosím o radu. Cca čtvrt roku mám problémy s trávením a celkovým vyčerpáním. Začalo to tím že jsem měla Salmonelu po které i když už nebyla mi potíže přetrvaly. Cca třikrát denně zvracím s tím že se snažím jíst co nejdéle že jím malou porci třeba pul hodiny aby to nebyl takovy nátlak na žaludek , ale stejně většinou to zkončí tak že to vyzvracím. Začně mě bolet hrozně žaludek a pak už stačí abych se třeba jen předklonila nebo začala kašlat nebo si lehla a už mě to nadavuje a skončí to zvracením. Jediné po čem nezvracím je uplně suchý rohlík nebo chléb. V případě že to nevyzvracím tak pak příjde silný průjem že jdu během hodiny třeba 6x na záchod. Byla jsem na Gastroskopii a Kolonoskopii kde mi byl zjištěn pouze GER a zakrvené hemorhoidy. S tím že to mám řešit na imunologii že z chirurgické stránky jsem naprosto zdravá. Byla jsem tedy na imunologii kde mi byla zjištěna porucha buněčné imunity s tím že mi paní doktorka nemůže napsat léky když zvracím. Chtěla mě poslat do nemocnice ale dala mi ještě šanci a objednala mě zpět k tomu chirurgovi aby s tím něco udělal. Napsal mi tedy ještě poslední šanci Prosulpin s tím že kdyby to nepomohlo do 18.1. tak bych musela jít do nemocnice že už se to nedá řešit ambulantně. Jinak žádné psychické problémy nemám. Jen kvůli tomu že pořád zvracím a mám průjem tak ztrácím na váze.Během 14 dní jsem zhubla 4kg což zatím není naštěstí tolik ale zase abych toto hubla pořád tak to taky nechci. jinak momentálně vážím na výšku 159cm 61kg . Moc vás tedy tímto prosím poraďte mi co bych mohla ještě udělat pro to aby mi bylo lépe a nemusela jsem do nemocnice. moc děkuji v příloze posílám ofocenou zprávu od doktorky z imunologie a krevní testy.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Váš stav je komplikovaný a doporučila, bych též hospitalizaci. Váš trávicí systém se nemůže vzpamatovat z infekčního průjmu a potřebuje odbornou intenzivní pomoc. Snad bude hospitalizace bude krátká s intenzivní léčbou a nebudete dále vyčerpávat tělo a imunitu zvracením a průjmy. Přeji brzké uzdravení.

MUDr. Vladimíra Cejnarová
MUDr. Vladimíra Cejnarová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Houby našemu zdraví prospívají, srdci obzvlášť
Články: Houby našemu zdraví prospívají, srdci obzvlášť
Ať už patříte k nadšeným...
Zdědili jste vysoký cholesterol? Nejste sami
Články: Zdědili jste vysoký cholesterol? Nejste sami
Osoby trpící některou méně...
Štítná žláza a oči: větší souvislost, než se zdá
Články: Štítná žláza a oči: větší souvislost, než se zdá
Štítná žláza a oko – dva...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Cystoskopie
Články: Cystoskopie
Cystoskopie je endoskopické...
Patní ostruha
Články: Patní ostruha
Počet lidí sužovaných...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x