Zvýšená citlivost žaludu po fimóze

Dobrý den, do 18 let jsem trpěl fimózou, predkožku jsem nestahl ani v nestopořeném stavu. Po cvičení a kombinaci s kortikoidní mastí se mi podařilo přetáhnout předkožku i v erektivním stavu. Mám ale problém s citlivostí žaludu, je extrémne citlivý na jakýkoliv dotek látky nebo kůže. Pokouším se žalud "znecitlivět" ve sprše tekoucí vodou. Nevím jak si zatím pomoci, jestli existuje nějaká pomoc k obnovení/regeneraci kůže, zda je to normální a za jak dlouho extrémní citlivost až bolestivost uleví. Děkuji

Odpověď odborníka:

Kůžičku promazávejte hojivými mastmi - Calcium pantothenicum, Bepanthen. Anestetika jako např. Mesocain gel.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
-4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: