Zvysena teplota

Mel jsem pohlavni styk s holkou bez ochrany.. Hned druhy den k veceru jsem dostal horecky 39. TrVa mi to, uz 4 dny. Chtel bych se zeptat zda to nemuze byt naznakem, ze jsem se nakazil HIV. Dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Není to možné , inkubace viru je cca 6 týdnů. S pozdravem

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: