Zvýšená tvorba modřin

Chtěl jsem se zeptat, máme v domácnosti takoví jeden problém.Mé přítelkyni se viskytujou takovéto modřiny s "kousancema" viz.foto. Má na papíře potvrzenou od lékaře riziko trombozy.(Cca před rokem přestala kvůli mě, užívat pervitin vnitrožilně. Tato fotka je focena dnes ,to na té noze má přesně 3 dny). Přítelkyni je trapné jít stým k doktorovi, sice vzteky, ale nebránila se tomu.Tak bych se vás chtěl zeptat jestliže se takto muže projevovat troboza po rozškrábání? Děkuji

Odpověď odborníka:

Maksime, takto se tromboza neprojevuje, ale není v pořádku, že se Vaší přítelkyni dělají modřiny. Bylo by vhodné vyšetření u praktického lékaře nebo v ambulanci hematologa k zjištění příčiny zvýšené tvorby modřin. Přeji Vám pěkný večer.

MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.
MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka, Kralupy nad Vltavou

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: