Zvýšené crp

Dobrý den,po přeléčení ATB mám CRP 22,4 Před léčbou bylo 11.Jak je to možné?Nemám žádné obtíže kromě dlouhotrvající únavy.Nevím,na koho se obrátit.Také mám po každé léčbě ATB vyrážku na celé horní polovině těla.Nesvědí a po několika týdnech sama zmizí.Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nevím za jak dlouho po léčbě antibitoiky bylo CRP prováděno. Hodnota 22 je již pouze mírné zvýšení, neznamená již přítomnost bakteriální infekce. Zkontrolovala bych hodnotu cca ještě za měsíc. Zkuste při užívání antibiotik současně užívat antialergické léky, tím by se mohlo riziko vzniku dermatitidy snížit. Při léčbě antibitoiky bych volila léky, po kterých se kožní projevy neobjevily.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: