Zvýšené d-dimery

Dobrý den, včera jsem vám psala ohledně zvýšených d-dimerů. Ještě mám takový dotaz, měla jsem 600 d-dimerů, může tato hladina být ovlivněna i virózou? Krev mi odebírali v době rýmy a nachlazení. Jsem vždy ze všeho vynervovaná, jak nemám výsledky v normě, už hledám proč to tak není. Hrozně mě znepokojuje ten výsledek. Paní doktorka mě ujistila, že je to malinko zvýšené, ale nález v krvi negativní, mohu být v klidu? kdyby se něco dělo, asi by byly d-dimery o hodně zvýšené, je to tak? Děkuji mnohokrát za odpověď. Martina.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, D-dimery mohou být ovlivněné probíhajícím onemocněním. Jejich výše u Vás skutečně není tak vysoká, aby to budilo podezření na závažný stav, zejména pokud ostatní vyšetření jsou v pořádku. Buďte klidná a brzy se vyléčte z nachlazení.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x