Zvýšené děložní hrdlo

Dobrý den, Ráda bych se zeptala, před dvěma měsící jsem byla u lékaře, který mi řekl že mám zvýšené děložní hrdlo dostala jsem injekci na vyvolání menstruace, ta se dostavila cca za 3 dny všechno bylo v pořádku ale ted je to již druhý měsíc co jsem menstruaci nedostala nyní 14 dní špiním těhotenský test jsem si dělala 2x oba byly negativní. Je mi 24, HA cca rok neberu, a proto bych se chtěla zeptat zda za to špinění je kuli tomu hrdlu nebo bych měla raději navštívit gynekologa?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pojem zvýšené děložní hrdlo neznám, patrně šlo o vyšší sliznici v dutině děložní, může to být v případě, že se v tom daném cyklu nepodaří vaječníku ovulovat. Jestliže 2 týdny špiníte,zajděte raději ke gynekologovi,aby špinění ukončil.

MUDr. Petr Lidák
MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Panochova nemonice Turnov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: