Zvýšené fsh

Dobrý den, jsem v 6tt a dnes mi bylo zjištěno FSH 28,95.Příští týden mám jít na další vyšetření a začne se s léčbou.Chtěla jsem se zeptat, jak moc mohlo tak vysoké FSH ovlivnit vývoj mimiška a jestli už ho to mohlo nějak poškodit?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nemáte spíše na mysli TSH? Zvýšené TSH značí sníženou funkci štítné žlázy, s léčbou je třeba započít co nejdříve, nedostatečná funkce štítné žlázy může negativně ovlivnit vývoj plodu.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: