Zvýšené jaterní testy

Dobrý den dnes jsem si byla pro předoperační výsledky a pan doktor mi řekl že mám zvýšené jaterní testy (ALT 1,34) že si mám zajít na gynekologii vyměnit antikoncepci ale tam mi paní doktorka řekla že je mám tak na půl roku vysadit? Mohla bych to mít z antikoncepce? Před měsícem a půl mi ty výsledky dělali taky ale nic mi neřekli. Brala sem ted urinal medical mohla bych to mít z toho? Děkuju za odpověď.

Odpověď odborníka:

Urinal na příčině nebude antikoncepce představuje do jisté míry zvýšené nároky na funkci jater proto by bylo vhodné dejme tomu na 3 měsíce vysadit a potom zkontrolovat jaterní testy. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x