Zvýšené protilátky

U imunologa mi byly nalezeny pozit. protilátky ve třídě IgG proti BMepidermis, ale pemfidus ani pemfigoie neprokázán. Dále pak zvýš.hodnota u HSV1 IgG: 240 /0.....35/. Můžete mi objasnit,co to znamená. K dalšímu vyšetření už nejsem objednána, mám se něčeho obávat?

Odpověď odborníka:

Protilátky proti bazální membráně epidermis mohou vést ke vzniku puchýřnatých chorob kůže a sliznic (pemfigus, pemfigoid..). Pokud ale nemáte žádné projevy těchto chorob, není nutná léčba.Pokud si nejste jistá, navštivte kožního lékaře. Zvýšená hodnota protilátek proti viru herpes simplex 1(opar) je celkem běžný nález a nic to pro vás neznamená.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x