Zvýšené ryziko rakoviny?

Můžou tablety na zvětšení poprsí (Decolen, Stimulen) zvýšit ryziko rakoviny? Moje otázka vznikla po přečtení článků http://ofsh.net/

Odpověď odborníka:

Vážená paní Marie, vzhledem k tomu, že oba výrobky nepatří mezi léčivé přípravky, nejsou jejich výrobci povinni zveřejnit informace o případných nežádoucích reakcích a vedlejších účincích. K riziku rakoviny v souvislosti s jejich používáním se proto nelze vyjádřit. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: