Zvýšené tsh

Dobrý den mám dotaz při odběrech mi zjistili zvýšené TSH na 5,7 a cholesterol na 6,1 přitom beru prášky na depresi Amisulprid Mylan 50 mg 2x denně a na alergii Ketotofen AL 2x denně. Nemohl by to způsobit některý z těchto prášku

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vliv těchto léků na hladiny TSH je málo pravděpodobný. Mějte se hezky.

MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.
MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: Soukromá endokrinologická ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: