Zvýšené tsh

Dobrý den, mám odstraněnou štítnou žlázu a užívám Euthyrox. Podle výsledku z laboratoře mám TSH 0,231 a fT4 17,21. Znamená to, že jsem předávkovaná Euthyroxem? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, TSH je na dolní hranici normy, dávku byste možná mohla mít menší, ale jestli se cítíte dobře, tak může aktuální dávkování zůstat. Hezký den

MUDr. Martina Rosická, PhD.
MUDr. Martina Rosická, PhD.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: ENDOCARE s.r.o. (Endokrinologie a obezitologie)

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jak si poradit s ječným zrnem
Články: Jak si poradit s ječným zrnem
Ječné zrno je pupínek nebo...
Hormonální antikoncepce: vedlejší účinky, o kterých se nemluví…
Kolorektální karcinom
Články: Kolorektální karcinom
Kolorektální karcinom je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Meningokokový zánět mozkových blan
Články: Meningokokový zánět mozkových blan
Hnisavý zánět mozkových...
Bolesti hlavy
Články: Bolesti hlavy
Bolest hlavy tedy může být...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: