Zvýšené tsh

Dobrý den, ráda bych se zeptala zda hodnota TSH 9,638 bude mít vliv na těhotenství,které zatím neplánuji,jelikož ještě studuji VŠ ,ale chci se informovat již nyní.Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud budete aktivně sledována a důkladně kompenzována, neměl by to být problém. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: