Zvýšení bílých krvinek a srážlivost krve

Dobrý den, chtěl sem se zeptat, mám vysokou srážlivost krve a zvýšení bílých krvinek. Chtěl sem se zeptat, jaké mohou být příznaky a co můžu čekat. K lékaři jsem přestal chodit ..a v závěru se spíše bojím, co se ještě dozvím, ale chtěl bych to vědět, tak jesli byste mi mohla něco k tomu poveědět.

Odpověď odborníka:

Krásný den, milý Michale- Vaše nálezy jsou bohužel tzv. nespecifické- mohou být vyvolány rozličnými stavy odlišného stupně závažnosti., Rozhodně se, moc prosím, neobávejte dojít k lékaři na kontrolu- s velkou pravděpodobností se pak zbytečně trápíte pochybnostmi, které s lékařem dokážete vyvrátit.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: