Zvýšení hladina tsh

Dobrý den, můj dotaz směřuje k zvýšené hodnotě TSH 5.81( fT3 5,19, fT4 13,62). Jsem teď týden po zánětu ledvin (atb Zinnat na 10 dní), užívám antikoncepci ve formě náplasti. Má mě tato hodnota znepokojovat? A ještě možná hloupá otázka, mohla by mít štítná žláza nějaký podíl na opakujících se zánětech ledvin, dělali mi už spoustu vyšetření a zjistili jen oboustranně zdvojené ledvinné pánvičky? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, štítná žláza by na záněty ledvin vliv mít něměla. Hladiny jsou zvýšeny ale poměrně mírně, pokud nemáte jiné obtíže příliš bych se neznepokojovala.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: