Zvýšený počet hormonů

Dobrý den pane doktore, včera jsem psala dotaz ohledně zvýšeného počtu hormonů a nedostavení se menstruace. Je mi 42 let a můj gynekolog mi řekl . že na přechod je ještě brzy. Odpovídal mi zde pan doktor Sládeček, s tím, že jsem neuvedla věk. Dnes ho nemohu dohledat. Připisovala jsem , že mi po operaci páteře dělali několik kaudálních opichů a PRT opichů a chtěla bych vědět zda toto nemá vliv na vymizení mentruace. Poprvé se mi stalo loni únoru, že mi vynechala na tři měsíce, poté mi gynekolog píchnul injekce, kdy jsem menstr.dostala a od listopadu řeším tento problém znovu.Nyní mi nasadil hormony s tím, že po určité době bych měla menst.znovu dostat a nastartovat tělo. Výsledky krve FSH-96,8..LH- 45,3..Progesteron 0,25...Estradiol 144,10...nejsem nadšená z hormonální léčby, chtěla bych najít příčinu potíží a ne řešit důsledek...děkuji za odpověď Jana

Odpověď odborníka:

Již jsem vám odpovídal, operace páteře ani opichy nemají na cyklus vliv ,podání hormonů v tomto případě neléčí důsledek ale příčinu kterou je hormonální stav organizmu a v 42 letech je skutečně na klimax ještě brzy. příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: