Zvýšený počet leukocytů v krvi při předoperačním vyšetření

Dobrý den, při předoperačním vyšetření mi našli v moči zvýšené hodnoty leukocytů (55). Beru hormonální antikoncepci (a tím pádem trpím občasnými výtoky), a kvůli bolestem jsem ještě den před odebráním vzorku moči užívala Tramal. Mohou tady tyto faktory ovlivnit rozbor moči? Žádné urologické potíže nepociťuji. Rozbor krve byl ve všech směrech naprosto v pořádku. Můžete mi, prosím, alespoň sdělit Váš názor, jestli mě na operaci přijmou? Moč se mi bude testovat ještě jednou, ale bojím se, že by výsledky mohly být stejné. Už jednou mi operace byla odložena kvůli špinění (oddalovala jsem si menstruaci, ale stejně jsem nepatrně špinila). Jdu na antrostomii FESS. Předem děkuji za odpověď. S pozdravem Pajerová

Odpověď odborníka:

Jedná se o to,zda byla moč cévkovaná nebo ne,mohla tam být i příměs z pochvy,Tramal by výsledek neměl ovlivnit, pro jistotu k vyloučení zánětu by bylo dobré provést kultivaci moče, pokud nepociťujete žádné obtíže nemyslím, že by operace musela být odložena Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x