Zvýšený prolaktin

Dobrý den, mám zvýšený prolaktin. Už rok a půl nemám menstruaci. Doktor mi doporučil léčbu a předepsal mi dostinex. Je mi 29 let a nechci se dlouhodobě léčit. Mohla bych jít na umělé oplodnění i když nemám menstruaci?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, záleží na tom, zda ovulujete či nikoliv. Doporučoval bych proto konzultaci a vyšetření u ošetřujícího gynekologa. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: