Zvýšený prolaktín, meškajúci menzes 2 mesiace, tehotenský test negatívny

Dobrý Deň, Prosím o radu, s doktrom budem mat o týždeň len telefonickú konzultáciu takže si myslím,že to nie je vážne, ale som trochu v strese. - posledná menstruácia pred 2 mesiacmi - minulý rok v apríli vysadená HAK (po ročnom užívaní) - zvýšená hodnota prolaktínu (neviem koľko presne, výsledky mi oznámili telefonicky a povedali, že mám nad normu) + ešte niečo mám zvýšene, ale to som nerozumela čo....ostatné v norme - v januári (ked som mala posledný menzes) som mala dosť stresové obdobie - vždy som mala rôzne intervali menštruácie (niekedy 35-50 dní). Po vysadení HAK až do poslednej menštruácie mi to chodilo ako tak presne (cca 30 dní) - mierne citlivejšie prsia - vek 28 - cítim sa ok Vopred ďakujem. :)

Odpověď odborníka:

dobrý den informací píšete striktně dost, snad jen váha a velikost bot chybí..:-) nicméně nepíšete jak vysoký prolaktin máte. s pacientkou co by měla vaše obtíže bych si nevolal, radši bych ji pozval na vyšetření

MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA
MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Medic Centre s.r.o.,
Gynekologicko porodnická klinika 1. LF UK a Nemocnice Na Bulovce

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: