Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Dotaz

Antikoncepce Anita 6.9.2017

Dobrý den, již 8 let užívám antikoncepci Belara. Dnes mi pan doktor na angínu předepsal antibiotika Klacid 250. Mohou mít tato antibiotika vliv na funkci mé antikoncepce? Pokud ano, kolik dní od ukončení braní antibiotik je nutno se chránit ještě i jinak? Moc děkuji za odpověď!

Odpovídá lékař:

MUDr. Daniela Obrová


Dobrý den, účinek antikoncepce by měl být stejný, antibiotikum Clarithromycin nemá vliv na účinek antikoncepce, nemusíte mít obavy ani se jinak chránit před početím než užíváním antikoncepce. S pozdravem MUDr. Obrová.

Související dotazy

Léky a jejich kombinace
Dobrý den, mám takový dotaz a možná i problém. Beru...
Dysfagie po tonsilektomii
Dobrý den, naše dcera (22let) je měsíc po operaci odstranění...
Cysty vaječníku
Dobrý den, Chtěla bych se zde dozvědět něco více...
Otoky DK
mám bolesti nohou bolí to od vnitřních kotníků po chodidlo...
Tysabrin nebo Gilenya
Dobrý den, sestra měla za dva roky s RS 5 atak, nyní...
Příznaky u roztroušené sklerózy
Děkuji za odpověď no popravdě mají podezření na RS...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Dotaz

Dobrý den.Můj otec si dlouhý čas stěžuje na bolesti zad.Byl zaslán na RTG a...

Dotaz

Dcera byla již na mikrobiologickém vyšetření i na cytologii a výsledky byly...

Dotaz

Dobrý den chtěl bych se zeptat asi týden zpět se mi začala loupat kůže na žaludu...

Dotaz

Dobrý den,chtěl bych se zeptat co to je a jaká léčba u mých diagnoz.Mám Ventrolisteza...

Dotaz

Dobrý den, chci se zeptat, zda slabost dolních končetin je ataku sama o sobě...

Dotaz

Dobrý den, Již delší čas mě trápí bolest žlučníku. Byl proveden utz a nic kromě...

Dotaz

Dobrý den, Před osmi dny mi bylo v noci špatně od žaludku (bolest břicha v...

Dotaz

Dobrý den, Při fotbalu, nyní už i při normální chůzi, chůzi po schodech mě...

Dotaz

Dobrý den, v květnu se mu udělalo v práci špatně, bolest hlavy, zvracení, disocioaný...

Dotaz

Dobrý den...chci se zeptat přítele bolí právě varle které má natekle a při močení...

Dotaz

Dobrý den, dnes ráno po snídani, když jsem jel do práce me pobolévalo břicho.Bolest...

Dotaz

dobyr den pred 8dny sem dostala menses a zacala brat antikoncepci ARTIZAN normalne...

Dotaz

Dobry den. Mam RS a k lecbe pouzivam 3x tydne copaxone 40. O jaka je to lecba...

Dotaz

Dobry den. Je mi 48 let. 23 roku jsem pravidelne uzivala depo proveru. Celou...

Dotaz

Zdravim pred 20lety jsem se lecil na prijici nini my zdelila pritelkyne ze je...

Dotaz

Dobrý den,chci se zeptat,na silné až bolestivé brnění rukou u RS.Momentálně...

Dotaz

Dobrý den prosím o vysvětlení diagnózy- Distorsio pollicis 1.sin (diff. dg....

Dotaz

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak mám postupovat, když již několik měsíců...

Dotaz

Dobrý den, již o Vánocích 2016 se mi na horním rtu objevil opar. Od té doby...

Dotaz

Dobrý den, předevčírem se mi při pohlavním styku s přetrhla uzdička na penisu....

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Odlupování vrchní vrstvy nehtu


Bolesti na pravé straně žeber

Dobrý den, už týden mě bolí na pravé straně žeber při lehání si na břicho, smíchu...

Léčba natrženého stehenního svalu

Dobry den, jak se da vylecit natazeny nebo natrzeny predni stehenni sval? Dekuji...

Kdy zaberou antibiotika

Dobrý den,syn 5let,od neděle má angínu večer na pohotovosti dostal Ospen 400...

Příznaky zápalu plic

Zdravim,musí zápal plic vždy doprovazet teplota.?Nebo jaké jsou vlastně nejčastější...

Pálení žáhy a říhání


Zvýšená hodnota bílkovin

Dobrý den, prosím o radu. Jako dárci krve a plazmy mi byly zjištěny zvýšené...

Těhotenství a užívání globulí Polygynax

Dobry den. Chtela bych se zeptat na zavadeci tablety Polygynax. Jsem v 11 tt...

Opakující se gynekologické záněty

Dobry den, jsem ve 26. tydnu tehotenstvi a od zacatku mam problemy s vytoky...

Je nutné při IMC užívat ATB?


Bolesti srdce, arytmie

Dobrý den, už tak 6 let mě trápí starosti s tím, že si myslím, že mám něco se...

Světle hnědý výtok

Dobrý den, za 3 měsíce mi bude 17 let, mám pravidelnou menstruaci která trvá...

Zvýšené hodnoty krevního obrazu a jaterních testů


Natržená uzdička


Pupínky na těle

Dobrý den,moc Vás prosím o radu-názor. Uz měsíc a pul mě a naše dvě dcerky trápí...

Cytologie

Chtěla jsem se zeptat, minulý týden mě dělali cytologii a ještě nějaké výtěry,...

Konziliární vyšetření

Pane doktore, ráda bych znala Váš názor. Byla jsem svou gynekoložkou odeslána...

Příušní žlázy

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda jsou za normálních okolností hmatné příušní...

Bolest v krku


Varixy dělohy

Dobrý večer, moc prosím o zodpovězení mého dotazu. Před dvěma měsíci mi můj...

Reklama
Zavřít