Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Dotaz

Gynekologie Aneta 6.9.2017

Dobrý den,
Byla jsem v 16 tydnu tehotenstvi na odběru II. Screaningu s tim ze mi vyšlo mírně vyšší hormon AFP a HCG, jinak pry celkový screaning negativní a riziko 1:140000. S tím, že mě posílají na velký utz. Myslite, že je to špatně? Hrozně mě to vystrasilo. Prosím o vysvětlení.
( jeste tedy mam tehotenslou cukrovku)

Děkuji moc

Odpovídá lékař:

MUDr. Dominika Pitaková


Dobrý den,
vzhledem k charakteru dotazu jej přeposílám ke zodpovězení specialistovi v oboru gynekologie - porodnictví. Očekávejte tedy druhou odpověď. Přeji hezký zbytek dne.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví

Vážená paní,
bohužel pojem mírně vyšší je příliš neurčitý ale nemějte zbytečné předčasné obavy ultrazvuková technika je dostatečně přesná vyšetří vás a budete mít klid a jistotu.
Příjemný den

Související dotazy

Léky a jejich kombinace
Dobrý den, mám takový dotaz a možná i problém. Beru...
Dysfagie po tonsilektomii
Dobrý den, naše dcera (22let) je měsíc po operaci odstranění...
Cysty vaječníku
Dobrý den, Chtěla bych se zde dozvědět něco více...
Otoky DK
mám bolesti nohou bolí to od vnitřních kotníků po chodidlo...
Urtrica
Dobry den, Rad bych se zeptal, asi 3 tydny zpet...
Alergie na léky a potraviny
Je to hloupé se na to ptát v lékařské poradně. Jsem...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Dotaz

Dobrý den, je mi 27 let a už delší dobu na sobě pociťuji stále menší a menší...

Dotaz

V lednu letošního roku jsem byla na operaci kolena -meniskus a v koncem února...

Dotaz

Dobry den, uz po treti v zivote mam bolaky na palci, prijde me to jako kousnuti,...

Dotaz

Dobrý den, na retgenu krční páteře jsem dostala závěr - susp destrukce kontury...

Dotaz

Dobrý den. Zhruba před 4 lety jsem při rychlé chůzi (do vedlejší hospůdky na...

Dotaz

Dobrý den. Chtěla bych prosím poradit s problémy, se kterými se poslední dobou...

Dotaz

Dobrý den, potřebovala bych prosím poradit. Mám náročnou práci a zjišťují že...

Dotaz

Dobry den, mam dotaz ohledne bricha. Konkretne dolni leve casti. Asi tyden me...

Dotaz

Dobrý den, chtěl bych se zeptat ohledně přenosu hepatitidy typu C. Převčírem...

Dotaz

Dobry den.Uz parkrat se mi stalo ze se mi udelalo z niceho nic spatne od zaludku,pocit...

Dotaz

Dobrý den, poslední test

Dotaz

Dobry den 8.7 jsem mela nechraneny pohlavni styk a 18.7 jsem byla na krevnim...

Dotaz

Dobrý den,je mi 34 let a od asi 13 let mám tyto výrustky na žaludu.začínají...

Dotaz

v minulém dotazu sem spletl telef.číslo na sebe proto nemužu uhradit 99kč.Co...

Dotaz

Dobrý den, na noze se mi udělal červený flek, není to celé kolo spíš půlkolo,...

Dotaz

Dobrý den, Již přes půl roku mám tlak na žaludku, za poslední měsíc jsem ztratila...

Dotaz

Dobry den, rada by som sa opytala pred dvoma tyzdnami som sa popalila, vysli...

Dotaz

Dobrý deň píšem Vám odpoveď o to aktívne uhlie. Aktívne uhlie ma veľmi dobre...

Dotaz

Dobrý den, objevily se mi na penisu malé pupínky. První v oblasti přechodu...

Dotaz

Je chronicky umavkvy syndrom lecitelny?

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Objevil se mi hnědý flek na penisu

Dobrý den objevil se mi hnědý flek na penisu co s tím mam dělat prosím vás ?...

Bolest hýždě

Dobrý den, rozhodla jsem se, že Vám napíši, protože už jsem bezradná, zoufalá...

Varlata, třísla

Dobrý den, je mi 19let, oslavovali jsme u kamaráda narozeniny na chatě a já...

Klíště

dobry den chtěla bych se zeptat syn 4 roky mel 4 klištata najednou. jedno bylo...

Kardiologie

Dobrý den, již v dětství mi byla zjištěna vada prolos mitrální chlopně, dostala...

Vřidky na penise

dobry den na předkožce se mi vytvoři hlouček malich pupinku ktere se zvětšuji...

Doporučený postup při potížích a výsledcích MGR

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na doporučený postup při potížích a výsledcích...

Vyšetření zraku

Dobrý den, trpím tupozrakostí, mám celkem velké dioptrie (3,5 a 5). Chtěl bych...

Vysoký tlak

Donry den, chtela bych se zeptat, doktorka me kvuli vysokemu tlaku posila na...

Tíseň na hrudi

Dobrý den, je mi 18 let a už půl roku mne trápí tíseň na hrudi spojena s tlakem...

Svědění kůže a pupínky při nachlazení

Dobrý den, těsně před tím, než jsem onemocněl, mne začalo svědit tělo a po...

Hypertenze a tachykardie

Dobrý den, je mi 60 let. Před 3 měsíci mi byl náhodně zjištěn vyšší krevní tlak,...

Zvracení, úbytek váhy, bolest hlavy

Dobrý den, je mi 20 let a už 3 roky mám bolesti břicha. Několikrát jsem byla...

Mononukleoza

Dobrý den v listopadu jsem měla angýnu brala jsem Augmentin po dobraní mě stále...

Nutnost preventivního očkování imunoglobulinem v 28.tt.

Dobrý den, potřebuji konzultovat nutnost preventivního očkování imunoglobulinem...

Bolesti bederni patere

Dobry den chtela bych se zeptat na lek na ependymom. Beru Tramal 200mg ale ten...

Bodnutí hmyzem

Dobrý den, v neděli mě bodl při jízdě na kole jakýsi hmyz. Už večer místo vpichu...

Při sexu nic necítím

Dobry den, Mam problem se kterym jsi nevim vubec rady, trapi mne to uz zacatku...

Bolest břicha a podbřišku

Dobrý den,chtela bych se zeptat na váš názor. Mám už delší dobu problemy co...

Urovaxom a antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, ovlivňuje Urovaxom účinek antikoncepce Asumate?...

Reklama
Zavřít